Cím: 1061 Budapest, Deák tér 6. | Tel: 413-1333 | E-mail: kepesboltkft@gmail.com

Fekete-fehér, színes és fotónévjegyek - professzionális névjegykártyák AZONNALI HATÁRIDŐVEL!

névjegykártya készítés - berendezéseink 

Elege van abból, hogy névjegykártyát csináltatni drága és nehézkes?
Akkor jó helyen jár!
Mi kedvező árakkal és azonnali határidővel dolgozunk!

Fekete-fehér névjegykártya készítés

A hagyományos, FF névjegykártya előnye, hogy rendkívül egyszerű és gazdaságos. A klasszikus forma és elegancia kedvelőinek ajánljuk.

Színes névjegykártya készítés

Bizonyos cégek, vállalkozók számára termékkörük, tevékenységük miatt is a színes névjegykártya az ideális választás, de sokan azért döntenek a színes névjegy mellett, mert szeretnék egyéni ízlésüket tükrözni és könnyebben megjegyezhetővé tenni magukat üzleti partnereik számára.

Névjegykártya árak

névjegykártya készítési árjegyzék

A névjegykártya szerepe a mai világban

Sokak szerint a névjegykártya készítés már teljesen felesleges a 21. században, amikor mindenkinek a zsebében ott lapul legalább egy telefon. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy még ma is a névjegykártya elérhetőségeink megadásának legkifinomultabb módja. Egy névjegy átnyújtásával elkerülhető az elérhetőségek kínos diktálása, visszaolvasása és javítgatása. Hiába a technológiai fejlődés, az üzleti életben és a diplomáciában továbbra is elengedhetetlen a névjegykártya használata. Ez nemcsak a protokollhoz való ragaszkodás miatt alakult így, hanem egész egyszerűen azért, mert még mindig a névjegykártya a leggyorsabb, leghatékonyabb és a legelegánsabb eszköze önmagunk bemutatásának.

Tudnivalók névjegykártya készítés előtt

Magyarországon és a környező országokban a 90mm*50mm-es névjegyek az általánosan elterjedtek és elfogadottak. Tőlünk távolabb sem térnek el jelentősen ettől a mérettől. A szélesség és a hosszúság meghatározása után érdemes kitérni a megfelelő betűtípus alkalmazására. Minden esetben válasszon jól olvasható betűket, hiszen hiába mutatós a kártya, ha nem éri el célját, és nem szerepelnek rajta egyértelműen elérhetőségei. A bevett elrendezés szerint a névjegy felső harmadába kerül a tulajdonos cégének neve, logója és szlogenje. A névjegykártya közepét a név és a beosztás uralja. Az alsó sarkokba kerülnek a mindig pontosan megadott elérhetőségek. Manapság már nem számít illetlenségnek, ha eltér ettől az elrendezéstől, azonban a névjegykártya készítés során mindig tartsa szem előtt a megfelelő arányokat és az olvashatóságot.

A névjegykártya használatáról

A névjegykártya készítés csak az első lépés. Ahhoz, hogy jó benyomást tegyen és meg is keressék a feltüntetett elérhetőségeken, érdemes betartania néhány szabályt. A névjegycsere alkalmával mindig az alacsonyabb beosztású nyújtja át először kártyáját. Érdemes ezt már a tárgyalás elején megtenni, hogy a másik fél jobban emlékezetébe véshesse nevünket, és arcot is társíthasson hozzá. Magától értetődő, de mindig kerüljük a piszkos vagy gyűrött névjegy átadását. Illik elolvasni a másik fél névjegykártyáját illik, mielőtt eltennénk azt.

Névjegykártya készítés helyben!

Igényes kivitelű, profi névjegykártya készítése

Fekete-fehér és színes névjegykártyák készítése, fotónévjegyek kiváló minőségben.

Névjegykártya tartók, gravírozással is!

Kapcsolat, elérhetőségeink

 •  

  Cím:
  1061 Bp. Deák tér 6.

 •  

  E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 •  
  Telefon:
  061/413-1333
 •  

  Adatvédelem, adatkezelési tájékoztató

Top
Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozásához és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtéséhez. Bővebben...