Bélyegző készítés

Fekete-fehér, színes és fotónévjegyek készítése

Professzionális névjegykártyák AZONNALI HATÁRIDŐVEL!

Névjegykártya készítés nyomtatóval Gépünk

Elege van abból, hogy névjegykártyát csináltatni drága és nehézkes?
Akkor jó helyen jár!
Mi kedvező árakkal és azonnali határidővel dolgozunk!

Fekete-fehér névjegykártya készítés

A hagyományos, FF névjegykártya előnye, hogy rendkívül egyszerű és gazdaságos. A klasszikus forma és elegancia kedvelőinek ajánljuk.

Színes névjegykártya készítés

Bizonyos cégek, vállalkozók számára termékkörük, tevékenységük miatt is a színes névjegykártya az ideális választás, de sokan azért döntenek a színes névjegy mellett, mert szeretnék egyéni ízlésüket tükrözni és könnyebben megjegyezhetővé tenni magukat üzleti partnereik számára.

Névjegykártya árak

A névjegykártya szerepe a mai világban

Sokak szerint a névjegykártya készítés már teljesen felesleges a 21. században, amikor mindenkinek a zsebében ott lapul legalább egy telefon. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy még ma is a névjegykártya elérhetőségeink megadásának legkifinomultabb módja. Egy névjegy átnyújtásával elkerülhető az elérhetőségek kínos diktálása, visszaolvasása és javítgatása. Hiába a technológiai fejlődés, az üzleti életben és a diplomáciában továbbra is elengedhetetlen a névjegykártya használata. Ez nemcsak a protokollhoz való ragaszkodás miatt alakult így, hanem egész egyszerűen azért, mert még mindig a névjegykártya a leggyorsabb, leghatékonyabb és a legelegánsabb eszköze önmagunk bemutatásának.

Néhány tudnivaló a névjegykártya készítés előtt

Magyarországon és a környező országokban a 90mm*50mm-es névjegyek az általánosan elterjedtek és elfogadottak. Tőlünk távolabb sem térnek el jelentősen ettől a mérettől. A szélesség és a hosszúság meghatározása után érdemes kitérni a megfelelő betűtípus alkalmazására. Minden esetben válasszon jól olvasható betűket, hiszen hiába mutatós a kártya, ha nem éri el célját, és nem szerepelnek rajta egyértelműen elérhetőségei. A bevett elrendezés szerint a névjegy felső harmadába kerül a tulajdonos cégének neve, logója és szlogenje. A névjegykártya közepét a név és a beosztás uralja. Az alsó sarkokba kerülnek a mindig pontosan megadott elérhetőségek. Manapság már nem számít illetlenségnek, ha eltér ettől az elrendezéstől, azonban a névjegykártya készítés során mindig tartsa szem előtt a megfelelő arányokat és az olvashatóságot.

A névjegykártya használatáról

A névjegykártya készítés csak az első lépés. Ahhoz, hogy jó benyomást tegyen és meg is keressék a feltüntetett elérhetőségeken, érdemes betartania néhány szabályt. A névjegycsere alkalmával mindig az alacsonyabb beosztású nyújtja át először kártyáját. Érdemes ezt már a tárgyalás elején megtenni, hogy a másik fél jobban emlékezetébe véshesse nevünket, és arcot is társíthasson hozzá. Magától értetődő, de mindig kerüljük a piszkos vagy gyűrött névjegy átadását. Illik elolvasni a másik fél névjegykártyáját illik, mielőtt eltennénk azt.