Cím: 1061 Budapest, Deák tér 6. | Tel: 413-1333 | E-mail: kepesboltkft@gmail.com

Az üzlet 1977 -ben nyitott a Képzőművészeti Kiadó Vállalat mintaboltjaként. Rendkívül jó, központi fekvése miatt városszerte ismert, és közkedvelt üzletté nőtte ki magát, mivel a metró csomópont könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel a város minden pontjából. Kezdetben az üzlet fő profilja a képeslapok, a különböző képzőművészeti tárgyak voltak, de az új idők új igényeinek megfelelően lényegesen bővült a választék, ezzel meghódítva a különböző korosztályokat. A Deák tér minden pontjából rögtön feltűnik az üzlet három impozáns kirakata, és díszes bejárata, amelyek pontosan a Deák tér hajlatában állnak.

Az elmúlt években komoly felújítások történtek, többek között a kirakat megemelése, az eladótér kifestése, a különleges mennyezet felújítása, polcok kicserélése, légkondicionáló felszerelése. Az összkép azonban megőrizte a 80 - as évek emlékét, a tulajdonosok különösen ügyeltek arra, hogy ne veszítse el patinás hangulatát. A bolt technikai eszközei is folyamatosan bővülnek, fontos megemlíteni, hogy bankkártyával is lehet fizetni. A vevők kényelmét szolgálja, hogy szükség esetén több pénztárnál is lehetséges a fizetés.

A névjegy és bélyegzőkészítő rész technikai felszerelése is nagyon modern, a legkorszerűbb lézergravírozó, színes nyomtató, gyors internet, és nagy teljesítményű számítógépek segítik a gyors és minőségi kiszolgálást. Egyedülálló újdonság, hogy vevőink külön, erre a célra alkalmas monitoron, kényelmesen nézhetik kollégáink munkáját, így azonnali kontrollra van lehetőségük.

Belvárosi üzlet lévén, annak rendjéhez igazodva üzemelünk. Reggel a többi üzlethez képest hétköznap korábban 9.oo órakor nyit üzletünk. Este 19.00 óráig tartunk nyitva. Szombaton 10.00 - 18.00 -ig várjuk kedves ügyfeleinket.

Ünnepi időszakban, Karácsonykor hosszabbított nyitva tartás lép életbe!

Az üzletünkben fiatalokból álló, lelkes, jól összeszokott csapat dolgozik együtt, ezzel garantálva, hogy vásárlóink mindig a tőlünk megszokott emberi és készséges kiszolgálást kapják!

Névjegykártya készítés helyben!

Igényes kivitelű, profi névjegykártya készítése

Fekete-fehér és színes névjegykártyák készítése, fotónévjegyek kiváló minőségben.

Névjegykártya tartók, gravírozással is!

Kapcsolat, elérhetőségeink

 •  

  Cím:
  1061 Bp. Deák tér 6.

 •  

  E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 •  
  Telefon:
  061/413-1333
 •  

  Adatvédelem, adatkezelési tájékoztató

Top
Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozásához és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtéséhez. Bővebben...