Keresse meg a legolcsóbb járatokat

Burkina Faso Tengrela Game Ranch

Időjárás Burkina Faso Tengrela Game Ranch


Burkina Faso Tengrela Game Ranch időjárási viszonyai nagyon szélsőségesek lehetnek. A téli hónapokban (november-január) az éjszakai hőmérséklet 10-15 fokra eshet, míg a nappali hőmérséklet 25-30 fok között mozoghat. A nyári hónapokban (május-szeptember) az éjszakai hőmérséklet 20-25 fok, míg a nappali hőmérséklet meghaladhatja a 40 fokot.

Burkina Faso minden évben érintett lehet a szárazság és az aszály miatt. A csapadék általában június és szeptember között hullik, és általában 600-900 mm között változik évente. A Tengrela Game Ranch területén a leginkább esős hónap július, amikor általában 200 mm esőzuhanás várható.

A nagy hőmérséklet és a száraz körülmények miatt a Tengrela Game Ranchon található állatvilág az évszakok változása szerinti kihívásokkal szembesülhet. A szárazság és a forró időjárás miatt sok állat nehéz helyzetben lehet, mivel a víz szűkössé válik. Néhány állat, mint például az oroszlán, a szárazság miatt időszakosan elhagyhatja a területet. Azonban ez az időszak jelentős lehetőséget jelenthet a vadászatra, mivel a vizek szűkössé válnak, és az állatok kénytelenek egy kicsit bátrabban mozogni a nyílt tájon.

Az időjárás változása nehézséget okozhat a betegségek előfordulásában is. A meleg és nedves időjárás különösen kedvez a malária terjedésének, amely Burkina Faso-ban továbbra is jelentős egészségügyi problémát okoz.

Összefoglalva, a Tengrela Game Ranch időjárása változatos lehet, de általában forró és száraz körülmények jellemzik az év nagy részét. Az évszakok változása jelentős kihívásokat jelent az állatvilág számára, és lehetőséget kínál a vadászatra és a természet megfigyelésére is. A meleg és nedves időjárás lehetőséget teremt a malária terjedésére, ami komoly egészségügyi problémákat okozhat.


Szállás Burkina Faso Tengrela Game Ranch


Burkina Faso, az afrikai kontinens egyik legnagyobb országa, tele van érdekes és izgalmas helyszínekkel, amelyeket minden turistának érdemes felkeresnie. Ha azonban az igazi vadászatot szereted, és szeretnél egy különleges élményben részesülni, akkor a Tengrela Game Ranch neked való.

A Tengrela Game Ranch egy vadászati szálloda Burkina Faso déli részén, a Kodeni tartományban, amely kiváló kiindulópont a környékbeli vadrezervátumok felkereséséhez és felfedezéséhez.

A Ranch 800 hektáros területén rengeteg vadállat található, beleértve gazellákat, antilopokat, gnúkat, zebrákat, és számos ragadozót, mint például oroszlánokat, leopárdokat és hiénákat. A legjobb idő a vadászatra a november és a március közötti időszak, amikor a szárazság miatt a vadállatok vízforrások környékén költöznek.

A vendégek a Ranch kényelmes és jól felszerelt szállásain szállhatnak meg, amelyek magukba foglalják az összes kényelmi szolgáltatást, mint például fürdőszoba, légkondicionáló, minibár és internet-hozzáférés. A szálloda étterme az afrikai és az európai ételek elegyítésével kínálja menüjét.

A vendégek a Ranch-t igénybe vehetik útikönyvvel, de a Ranch-nak is rendelkezésre áll vadászati szolgáltatás, amelybe a szálloda személyzete bevonódhat. Az erdő nagyon vad és körülbelül 9 élvezetes helyszínre vadásszák a vadakat, beleértve az impalákat, a nyusztokat, a zebra-t és az oroszlánt. Az élménynél fogva, vadászni kell, hogy regisztráljon és vásároljon engedélyt, amely alapján az idegenvezető segítségével állati fajtákat vadászhat.

A Ranch számos tevékenységet kínál még azoknak is, akik nem szeretnének vadászni. A vendégek például részt vehetnek a Ranch vadállatokkal kapcsolatos oktatási programjaiban, ahol megismerhetik a különböző vadfajokat és az állatokkal kapcsolatos egyéb érdekességeket. A szálloda rendelkezik kiegészítő szolgáltatásokkal is, mint például a medence, amely kiváló kikapcsolódási lehetőség a vendégek számára.

Mindenkinek ajánlom a Tengrela Game Ranch-ot, aki egy izgalmas élményre vágyik zöld környezetben. A vendégszerető személyzet és a számos tevékenység lehetősége biztosítja, hogy a vendégek nem unatkoznak, és emlékezetes élményeket szereznek Burkina Faso erdeiben.


Ünnep Burkina Faso Tengrela Game Ranch


Burkina Faso Tengrela Game Ranch is a place that will allure your senses with its mesmerizing beauty. The ranch is located in the southwestern part of Burkina Faso, and it is a popular destination for tourists who want to escape the hustle and bustle of city life. The place is perfect for those who want to immerse themselves in nature, and enjoy a peaceful retreat.

The Tengrela Game Ranch is a vast area consisting of over 1,200 hectares of game park and wildlife. It is home to a variety of species, including elephants, antelopes, baboons, lions, and crocodiles. The ranch is also home to several bird species, including the West African ostrich and guinea fowl. Visitors can explore the ranch on foot or by car, and enjoy the scenic beauty of the place.

The ranch offers a wide range of activities for tourists, including game drives, horseback riding, and fishing. Visitors can also take a guided tour of the ranch and learn about the different species of flora and fauna that inhabit the area. The ranch also offers camping facilities for those who want to spend a few nights in the wild.

The Tengrela Game Ranch is an excellent place to relax and rejuvenate. The ranch is surrounded by lush greenery and is a perfect place to unwind and de-stress. The tranquil setting of the ranch makes it an ideal place for meditation and yoga.

Burkina Faso Tengrela Game Ranch is the perfect destination for those who are looking for a unique and unforgettable experience. The ranch offers a perfect blend of adventure and relaxation, making it an ideal place for a family vacation, a romantic getaway or a solo trip. It is a place that will stay in your memory forever, and you will always yearn to come back to this magical land.


Repülőjegy Burkina Faso Tengrela Game Ranch


Burkina Faso is a country located in West Africa and is known for its beautiful natural landscapes and wildlife. One of the most popular destinations in the country is the Tengrela Game Ranch, which is a wildlife reserve that offers a unique experience to visitors.

If you are traveling to Burkina Faso and want to visit Tengrela Game Ranch, the first step would be to book your flight. There are several airlines that offer flights to Burkina Faso, including Turkish Airlines, Air France, and Ethiopian Airlines. It's best to research the different airlines' schedules and prices to find a flight that suits your budget and schedule.

Once you arrive in Burkina Faso, you will need to find transportation to the Tengrela Game Ranch. The easiest way to do this is to rent a car, as the reserve is located about 4 hours north of the capital city of Ouagadougou. However, if you aren't comfortable driving in a foreign country, you can also hire a private driver or take a public bus.

When booking your trip to Tengrela Game Ranch, it's important to keep in mind that the best time to visit is during the dry season, which is from November to March. During this time, the weather is relatively cool and dry, making it easier to spot wildlife. It's also important to book your accommodations in advance, as there are limited options near the reserve.

Overall, visiting Tengrela Game Ranch in Burkina Faso is an unforgettable experience that allows visitors to witness the incredible wildlife of West Africa up close. With a little research and planning, booking your flight and accommodations can be a simple and easy process.


Gyakran ismételt kérdések és válaszok Burkina Faso Tengrela Game Ranch


1. Mit tudok látni Burkina Faso Tengrela Game Ranch-on?
A ranchon lehetőség van az afrikai vadon élő állatainak megtekintésére, például elefántok, orrszarvúk, antilopok, zsiráfok és sok más fajta vadon élő állat.

2. Mikor van a legjobb idő látogatni Burkina Faso Tengrela Game Ranch-ot?
A legjobb idő a látogatásra a száraz évszak, amely általában november és április között van.

3. Van-e szállás lehetőség a ranchon?
Igen, a ranchon van lehetőség szállásra. Többféle szállási lehetőség is van, beleértve a kemping, a camping autó és a vadászkunyhókat is.

4. Mi az ár a látogatáshoz a ranchon?
A látogatási árak változóak és függnek a választott látogatási lehetőségtől. Az árak tartalmazzák az állatok megtekintését és szállást is.

5. Van-e lehetőség vadászatra a ranchon?
Igen, van lehetőség vadászatra a ranchon. Azonban a vadászat csak az állományra vonatkozik, amelyet a ranch tulajdonosa rendelkezésre bocsát. A vadászat csak a helyi szabályok és az engedélyek betartásával folyhat.

6. Hogyan lehet eljutni Burkina Faso Tengrela Game Ranch-ra?
A ranch a Burkina Faso fővárostól, Ouagadougoutól mintegy 25 km-re délkeletre található. A legjobb módja az eljutásnak az autóbérlés vagy a szervezett túrák használata a helyi utazási irodákban kérhető szolgáltatások közül.


A legalacsonyabb ár garantáltan

A 97% -a ügyfelek elégedettek

Největší online katalog letenek

Kedvezményes repülőjegyek

Olcsó repülőjegyek a világ minden pontjára egy helyen.

Repülőjegyek leellenőrzése